Днес холивудската красавица  празува 45-ия си рожден ден. Обожавам я  не само

...
Днес холивудската красавица  празува 45-ия си рожден ден. Обожавам я  не само
Коментари Харесай

Чарлийз Терон на 45: Искам да се радвам на децата си и да ги обичам такива, каквито са

Днес холивудската красавица  празува 45-ия си рожден ден. Обожавам я  освен поради гения ѝ на актриса и невероятния външен тип, а и поради хамелеонската ѝ същина и пристрастеността да опитва със себе си. Можете да я видите да крачи гордо по аления килим като ефектна русокоска или да се разхожда по улиците с децата си с къса катраненочерна коса. Появява се на събития с ослепителен или лек грим, спортно облечена или в дълга рокля (като на принцеса), само че постоянно ослепителна. 

Трансформацията ѝ от миловидна тийнейджърка до една от най-съблазнителните дами на Холивуд е впечатляваща и несъмнено дава отговор на същността ѝ. 



Знаете, Терон е смела в избора си на функции и не се колебае да промени външния си тип в името на триумфа на екран. И то не един път. За да изиграе съвършено най-страховитата серийна убийца в " Чудовището ", тя наддава цели 14 килограма. Обръсва си веждите и поставя изкуствена челюст, която изнася зъбите ѝ напред и държи устата ѝ полуотворена. Трансформацията ѝ носи и заслужена премия " Оскар ".

Години по-късно качва 22 килограма за ролята на Марло – майка на три деца, която се сприятелява с младата си бавачка, в лентата " Тъли ".  " Исках да изпитам това, което е изпитвала тази жена, с цел да се доближа до метода ѝ на мислене. Знаете ли, за мен беше голяма изненада. Сблъсках се съществено с депресията. За пръв път в живота си се тъпчех толкоз с обработена, калорична храна и гълтах доста захар. Не беше по никакъв начин занимателно да си в моята компания в този интервал “, споделя актрисата за трансформацията си пред Entertainment Tonight. 

И още...  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР